top of page
IMG_0450_edited_edited.jpg

Undervisning ved Skilivigno

Privattimer er for børn og voksne i alle aldre, alle niveauer. Moduler á min. 2 timer, det antal dage du har lyst til, afhængig af hvor god du vil være på ski.

”Privathold” er, når hvor typisk 2-3 familier, der kender hinanden danner én eller flere grupper. Her er individuelt fokus, effektivt skiløb og stor læring.

”KBYG”/KnowBeforeYouGo-offpiste intro drejer sig om sne- og lavinesikkerhed samt teknik, så du begynder at kunne køre sikkert i offpisten. KBYG foregår med åben tilmelding cirka en gang om ugen. For datoer, pris og beskrivelse, - Se under "begivenheder" på FB-gruppen Skilivigno her;

Teambuilding på ski gennem 

skiundervisning på pisten, eller snow-bladekursus med masser af skiteknik, leg og tricks på alle niveauer samt samarbejdsøvelser eller hvis skiniveauet i gruppen er tilstrækkeligt, måske KBYG-kursus til dit firma,

Half day/Full day med undervisning eller ski guiding er en mulighed i Livigno eller oplev noget nyt i et af naboområderne Cima Piazzi, Bormio, Santa Catarina eller St. Moritz.

  • Facebook Social Ikon
Monte delle Mine_edited.jpg

For decideret offpiste guiding eller heliski, - book Giuseppe.

Giuseppe er en rigtig dygtig bjergguide og har per sæson 120-130 dage i ofpisten i og omkring Livigno. 

 

Selvfølgelig kan i booke Giuseppe halve eller hele dage.

Som enkeltperson eller hvis i er et par stykker, kan i tilmelde jer de arrangementer, hvor han har åben booking, eksempelvis;

  • 4 timers offpiste guiding typisk bagside af Mottolino, ruterne Vallaccia, Colombina og Latteria. Det foregår ofte med åbne grupper/åben booking, dvs. der kan være fra 2- ca 7 personer, inklusiv lån af sikkerhedsudstyr (”lavinebipper”/tranceiver samt rygsæk med sonde og skovl): 70 E/person (2024-priser)

Eksempler på andre aktiviteter:

  • Skitouring, kort tur 300 E/person

  • Skitouring, lang tur 400 E/person

  • (2024-priser)

Giuseppe taler lidt/noget engelsk, og rigeligt til at guide en tur både sjovt og sikkert.

Giuseppe Bianchetti, Guida Alpina/Mountain Guide +39335428628

Når du booker, - hils fra Jesper/"Skilivigno".

Offpiste skiløb og heliski
IMG_0871_edited.jpg
Anden undervisning

For holdundervisning, børneskiskole, privatlektioner ski, snowboard, freestyle og telemarkskiløb arbejder jeg sammen med den lokale skiskole, som har dygtige instruktører, både engelsktalende og en håndfuld instruktører, der taler fra en smule til rigtig godt eller endda flydende dansk.;

 

- Skriv ønsker til skilivigno@yahoo.dk. Så skaber jeg kontakten 

 

Skiskolen udbyder; "Ski&Play" for børn fra 3 år, holdundervisning for børn 5-13 år samt holdundervisning for voksne fra begynder til mellemniveau.

På børneholdene kan der være mulighed for dansktalende instruktør. Der er ofte andre danske børn, - de lærer en masse og har det sjovt. 

Holdskiskole foregår søndag til fredag fra 11-13. Pris på almindelig holdskiskole er 150-170 E/person afhængig af holdtype og tidspunkt på sæson.

 

For garanti for dansktalende instruktør, samt til mere rutinerede skiløbere; - book privatlektioner.

 

Skiskolens privatlektioner er á 50 min.  Ofte underviser underviser instruktøren 1 t 50 min i praksis. 

Anker 1
bottom of page